Brushkeeper MET ECOBRUSH, DE MEEST DUURZAME VERFKWAST!

DUURZAAMHEID IS EEN MUST!

Wist u dat er jaarlijks miljoenen verfkwasten onnodig worden weggegooid die nog jaren hadden meegekund als men er zorgvuldig mee was omgegaan? Dat gaat niet alleen om de zogenaamde weggooikwasten maar ook om dure kwasten die uitgedroogd in een potje staan.
Voor de meeste kwasten worden in China varkens gekweekt voor de haren. Deze varkens kosten veel voer en water en stoten veel stikstof uit. Vervolgens worden er kwasten van gemaakt die per schip naar Europa worden vervoerd, door consumenten worden opgehaald in de winkel of per courier thuis afgeleverd waarna ze na één keer gebruik worden weggegooid als klein chemisch afval. Hierdoor wordt onnodig veel stikstof en CO2 uitgestoten, fossiele brandstof gebruikt en hout en plastic verbruikt. Met toenemende schaarste aan grondstoffen en het opwarmen van de aarde met de desastreuze gevolgen vandien, is dit zeer onwenselijk. Een veel beter en duurzamer alternatief is Brushkeeper met Ecobrush. 


BRUSHKEEPER met ECOBRUSH is HEEL ERG DUURZAAM!
Tijdens de pauze (of langer tot wel 5 dagen) van een schilderklus stop je de Ecobrush, zonder eerst schoon te hoeven maken, in de Brushkeeper en zodra je weer verder wilt haal je hem eruit. Wil je langer dan 5 dagen pauzeren (maanden, jaren) dan vul je de Brushkeeper met water of terpentine (afhankelijk van de verfsoort) en dan wordt hij binnen enkele dagen vanzelf schoon! Zo blijft hij altijd in perfecte conditie en heb je altijd een gebruiksklare professionele verfkwast in huis, geschikt voor acryl en alkyd! Omdat je de kwast niet meer onder de kraan hoeft af te spoelen komen er geen microplastics in het milieu!

Zowel BrushKeeper als Eco-Brush zijn vervaardigd uit de beste materialen en zeer milieuvriendelijk. BrushKeeper is gemaakt van recyclebaar PET en Eco-Brush heeft synthetisch haar, een inox bus en FSC gekeurde ongelakte steel die heel zacht aanvoelt en een goede balans heeft. Alles wordt in Nederland geproduceerd zodat de CO2 footprint minimaal is. BrushKeeper met Eco-Brush is: HANDIG eenvoudig opbergen, geen geknoei, altijd een soepele goede kwast in huis, in je zak bij het beklimmen van een ladder en de kwast wordt vanzelf schoon!; GOEDKOOP gaat jarenlang mee en bespaart folie, boterhamzakjes, tijd; DUURZAAM geen weggooikwasten meer, recyclebaar en bespaart water, terpentine, Stikstof en CO2 uitstoot. Met BrushKeeper en EcoBrush helpt u mee de wereld mooier en schoner te maken! 
 

   PCT PATENT PENDING

BrushKeeper BV

Loonsebaan 145,

5263CN, Vught

The Netherlands

Tel: 00 31 (0) 6 53756790

Email: info@brushkeeper.nl

VAT nr: NL8598.36.654B01

KvK nummer: 74281534
Bank: NL74ABNA0840880006
BIC/SWIFTCODE: ABNANL2A