ZIE HOE HANDIG EN DUURZAAM BRUSHKEEPER IS!

Dennis Mulder LEGT UIT

Dennis Mulder, de sympathieke TV klusser legt duidelijk uit hoe Brushkeeper werkt en waarom deze zo handig, goedkoop en duurzaam is!

VOORZICHTIG MET DROGE KWASTEN INBRENGEN!

De eerste keer zijn de haren heel droog en elektrostatisch geladen vanwege de krimpfolie die net verwijderd is. Dan kunnen de haren beschadigen bij het inbrengen hetgeen zonde zou zijn! Vandaar deze tip bij het inbrengen als de kwast nog niet is gebruikt. 
Bij normaal gebruik is de kwast vochtig waardoor de haren bij elkaar zitten en is inbrengen zeer eenvoudig!

brushkeeper AUTOCLEAN!

Met Brushkeeper wordt de kwast geheel automatisch schoon!
Door BrushKeeper hangt de kwast los in de bidon en gaan de haren uiteen zodat door de zwaartekracht en de samenstelling van de haren de verfdeeltjes er gewoon uitvallen en de kwast na enige dagen helemaal schoon is. De verfdeeltjes liggen op de bodem en het water erboven kun je in de gootsteen gieten (of de terpentine weer hergebruiken) waardoor er maar heel weinig klein chemisch afval over blijft! Ook bespaart dit veel geknoei met plastic, oplosmiddelen en water.
Je kunt dit proces versnellen door te schudden. Dan is de kwast al na enige minuten klaar om voor een andere kleur te worden gebruikt. Indien nodig enkele keren herhalen met schoon water (bij acryl verf) of terpentine (bij alkyd verf).

OPZETTEN VAN DE TOONBANKDISPLAY

De toonbankdisplay is zo ontworpen dat deze in zijn geheel uit de verpakking kan worden gehaald en nagenoeg klaar is voor gebruik. Ook staan de meeste voordelen achterop zodat de specialist de juiste informatie kan geven.
De toonbankdisplay bestaat uit recyclebaar karton en heeft geen lijmverbindingen.